diumenge, 15 de maig del 2011

Diumenge 15 maig 2011

Aquest vehicle ocupava una plaça d'aparcament destinada a ús exclusiu a persones amb discapacitat...
Una mica més enllà, darrera aquest vehicle hi havia un cotxe estacionat fora de les parcel·les delimitades com a zona d'aparcament.
Esperem que més endavant se sancionin també aquests comportaments.

______



3 comentaris:

Marta Domi ha dit...

Celebrem la sanció a un comportament inadmissible: estacionar sense permís, en places reservades a conductors discapacitats.

Anònim ha dit...

Bones, com a usuari d'aquest pàrking, només comentar que no em sembla bé el tema que algú aparqui a les places per discapacitats, tot i que probablement amb menys ja haurien passat. D'altra banda, és normal que la gent aparqui fora de les places senyalitzades:

1) al barri hi ha poc lloc per aparcar, i masses cotxes.
2) els meravellosos containers de les escombraries es mengen un munt de places.
3) donat 1 i 2, podrien haver traçat les places en condicions i fer-ne algunes més. Normalment, el pkg està ple i els carrers del voltant també.
4) Els cotxes que estan aparcats fora de les places marcades no molesten en absolut ni impedeixen el pas de peatons ni d'altres cotxes. No crec que sigui gens greu en comparació amb d'altres comportaments que feu esment en el vostre blog.

Salut.

Aquest cotxe no hauria d'estar aparcat aquí ha dit...

Hola, gràcies per el teu comentari. Totalmend d'acord en tots els teus punts. Les places del pkg haurien pogut ser més ben distribuides i bona fe d'això, són els cotxes que veiem aparcats fora de les places, i si, no molesten, no obstaculitzen... però no és correcte. Ja que si es fa aquí, es pot fer a un altre lloc, de fet ja es fa, a les voreres, als passos, a llocs no destinats a aparcar...
Gràcies per compartir la teva opinió i per seguir-nos.
Salut